TERMENII SERVICIULUI

 

Citiți cu atenție acești Termeni și condiții ("Termeni", "Termeni și condiții") înainte de a utiliza site-ul http://www.webselt.com ("Webselt").

Accesul la și utilizarea Serviciului este condiționat de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau folosirea Serviciului sunteți de acord să respectați acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu nici o parte a termenilor, este posibil să nu accesați Serviciul.

 

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul său original (cu excepția conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a Webselt și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de dreptul de autor, mărcile comerciale și alte legi ale Spaniei și ale țărilor străine. Marcile noastre comerciale si rochia de comert nu pot fi folosite in legatura cu orice produs sau serviciu fara consimtamantul scris prealabil al Webselt.

Conţinut

Serviciul nostru vă permite să publicați, să conectați, să stocați, să distribuiți și să difuzați în alt mod anumite informații, text, grafice, videoclipuri sau alte materiale ("Conținut"). Sunteți responsabil pentru conținutul pe care îl postați pe sau prin intermediul Serviciului, inclusiv legalitatea, fiabilitatea și caracterul adecvat al acestuia.

Prin publicarea de conținut pe sau prin intermediul Serviciului, Reprezentați și garantați că: (i) conținutul este al dvs. (dvs. deținătorul acestuia) și / sau aveți dreptul să îl utilizați și dreptul de a ne acorda drepturile și licența așa cum este prevăzut în acești Termeni și (ii) că postarea conținutului dvs. pe sau prin intermediul Serviciului nu încalcă drepturile de confidențialitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile de contract sau orice alte drepturi ale oricărei persoane sau entități. Ne rezervăm dreptul de a rezilia contul oricui a constatat că încalcă drepturile de autor.

Dumneavoastra pastrati toate drepturile asupra oricarui Continut pe care il trimiteti, postati sau afisati pe sau prin intermediul Serviciului si sunteti responsabil pentru protejarea acestor drepturi. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm răspunderea pentru conținutul dvs. sau a oricărui post terț în cadrul sau prin intermediul Serviciului. Cu toate acestea, prin postarea conținutului prin intermediul Serviciului, ne acordați dreptul și licența de a utiliza, modifica, efectua public, afișa public, reproduce și distribui un astfel de conținut pe și prin intermediul Serviciului. Sunteți de acord că această licență include dreptul de a face conținutul dvs. disponibil pentru alți utilizatori ai Serviciului, care pot, de asemenea, să utilizeze conținutul dvs. supus acestor Termeni.

Webselt are dreptul, dar nu și obligația de a monitoriza și edita tot conținutul furnizat de utilizatori.

În plus, conținutul găsit pe sau prin intermediul acestui serviciu este proprietatea Webselt sau este utilizat cu permisiune. Nu aveți dreptul să distribuiți, să modificați, să transmiteți, să reutilizați, să descărcați, să repostați, să copiați sau să utilizați conținutul respectiv, integral sau parțial, în scopuri comerciale sau pentru câștig personal, fără permisiunea scrisă în prealabil a noastră.

Conturi

Atunci când creați un cont cu noi, vă garantăm că informațiile pe care ni le furnizați sunt corecte, complete și actuale în orice moment. Informațiile inexacte, incomplete sau depășite pot duce la încheierea imediată a contului dvs. în cadrul Serviciului.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei, inclusiv, dar fără a se limita la restricționarea accesului la computer și / sau cont. Sunteți de acord să acceptați responsabilitatea pentru toate activitățile sau acțiunile care apar în contul dvs. și / sau parola, indiferent dacă parola dvs. este la Serviciul nostru sau la un serviciu terță parte. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați luat cunoștință de orice încălcare a securității sau utilizarea neautorizată a contului dvs.

Nu aveți dreptul să utilizați ca nume de utilizator numele unei alte persoane sau entități sau care nu este disponibil în mod legal pentru utilizare, un nume sau o marcă comercială care este supusă drepturilor altor persoane sau entități, altele decât dvs., fără autorizația corespunzătoare. Este posibil să nu folosiți ca nume de utilizator niciun nume care este ofensator, vulgar sau obscen.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul, de a închide conturile, de a elimina sau de a modifica conținutul la discreția noastră.

Legături către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe părți sau servicii care nu sunt deținute sau controlate de Webselt.

Webselt nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor și serviciilor web ale unor terțe părți. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că Webselt nu va fi responsabil sau răspunzător direct sau indirect pentru orice prejudiciu sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri sau servicii ale unei terțe părți care vizitați.

Terminare

Putem rezilia sau suspenda contul dvs. și interzic accesul la Serviciu imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră, din orice motiv și fără limitare, inclusiv, dar fără a se limita la, încălcarea Termenilor.

Dacă doriți să vă întrerupeți contul, puteți întrerupe pur și simplu utilizarea Serviciului.

La terminare, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat.

Compensație

Sunteți de acord să apărați, să despăgubiți și să dețineți compania Webselt și licențiatul și licențiații săi și angajații, contractanții, agenții, ofițerii și directorii acestora din partea și împotriva oricăror revendicări, daune, obligații, pierderi, datorii, cheltuieli sau datorii și cheltuieli inclusiv, dar fără a se limita la onorariile avocaților), care rezultă din sau rezultă din: a) utilizarea și accesul dvs. la serviciu de către dvs. sau orice persoană care utilizează contul și parola; b) o încălcare a acestor Termeni sau c) conținut publicat în cadrul Serviciului.

Limitare a răspunderii

În nici un caz, Webselt și nici administratorii, angajații, partenerii, agenții, furnizorii sau afiliații săi nu vor fi răspunzători pentru nicio daună indirectă, incidentală, specială, consecventă sau punitivă, inclusiv, fără limitare, pierderea profitului, sau alte pierderi intangibile care rezultă din (i) accesul la sau utilizarea sau incapacitatea de a accesa sau utiliza Serviciul; (ii) orice comportament sau conținut al oricărei terțe părți în cadrul Serviciului; (iii) orice conținut obținut din Serviciu; și (iv) accesul, utilizarea sau modificarea neautorizată a transmisiilor sau a conținutului dvs., indiferent dacă se bazează pe garanție, contract, delictuală (inclusiv neglijență) sau orice altă teorie legală, indiferent dacă am fost informați sau nu despre posibilitatea unor astfel de daune, dacă se constată că o remediere prezentată în acest document a eșuat din scopul său esențial.

Act de renunțare

Utilizarea de către dvs. a Serviciului este la riscul dvs. unic. Serviciul este furnizat pe baza "în timp ce este" și "ca AVAILABIL". Serviciul este furnizat fără garanții de orice natură, expres sau implicit, incluzând, dar fără a se limita la garanțiile implicite de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, non-încălcare sau performanță.

Facem tot posibilul pentru a asigura cea mai mare disponibilitate și securitate a Serviciului. Cu toate acestea, Webselt, filialele sale, filialele și licențiatorii săi nu garantează că a) Serviciul va funcționa neîntrerupt, securizat sau disponibil în orice moment sau locație; b) orice erori sau defecte vor fi corectate; c) serviciul nu conține viruși sau alte componente dăunătoare; sau d) rezultatele utilizării Serviciului vor îndeplini cerințele dumneavoastră.

Legea aplicabilă

Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația Spaniei, fără a ține seama de dispozițiile privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. Dacă o prevedere a acestor Termeni este considerată nevalabilă sau inaplicabilă de către o instanță, restul prevederilor acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord între noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le putem avea între noi cu privire la Serviciu.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui aceste Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este materială, vom încerca să furnizăm o notificare rezonabilă înainte de intrarea în vigoare a oricărui nou termen. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi determinat la discreția noastră.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după intrarea în vigoare a acestor revizuiri, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai utilizați Serviciul.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.