Lista de intrebari

Webselt Tipster Championship este o comunitate de tipsteri de tip “League” dedicată membrilor webselt.com, pasionați de analize, competiții și pronosticuri sportive!
SeltPoint este moneda oficială WebSelt.com! Moneda virtuală SeltPoint se poate schimba prin metdele reseller și withdraw la un curs de 1:1 raportat cu RON. Pentru orice altă valută raportul se poate face la RON! Membrii premium, vor avea posibilitatea să transfere moneda noastră către alți membrii ce dețin un cont premium, fără nici o taxă adițională.
TSP-urile sunt punctele speciale acordate tipsterilor pentru participarea la turnee. Acestea sunt decisive în clasamentul general, atât pentru Tipster Tour cât și pentru WebSelt League. Primii 16 Tipsteri din clasament cât și primele 16 echipe, merg la turneul campionilor care încheie sezonul precedent!
WTC este o competiție fair play între tipsterii noștrii, fie că sunt amatori, profesioniști sau doar simpli pasionați de competiție și sport. La WTC aveți avantajele unei competiții corecte din toate punctele de vedere.
În comparație cu alte situații similare, referitoare la momentul în care te gândești că vei face bani cu pronosticurile tale, la WTC ai parte de o serie impresionantă de avantaje: concurezi la gamă diversificată de turnee organizate de WTC, adversarii tăi sunt alți tipsteri participanți la aceste turnee, cotele evenimentelor sunt egale pentru toți participanții, nu există o taxă de participare la turnee (moderarea și arbitrararea acestora sunt suportate de serviciile WebSelt Premium), Turneele pot fi testate GRATUIT la freeroll-urile organizate de WTC și cele sponsorizate de membrii VIP *(competițiile organizate de un MEMBRU VIP, poate să fie PRIVAT), dispar principalele dezavantaje (psihologic, money management, moral și presiuni exterioare).
Toți membrii ce au un cont Junior/Starter (Gratuit), Premium sau VIP pe webselt.com pot deschide GRATUIT un cont în liga noastră de la WTC!
Banii câștigați la toate competițiile WTC se primesc sub formă de SeltPoints în portofelul din contul dvs. Webselt! De acolo îi puteți retrage în contul dvs.
Costul unui cont Premium este 10 SeltPoints/30 zile
Contul VIP este un cont privat, care se acordă în prezent membrilor premium care au împlinit un an vechime în această postură. Membrii care își plătesc în avans un cont Premium pe 1 an de zile, primesc imediat VIP! Costul este de 120 SeltPoints / 365 zile!

Ai intrebari?

Mergi la pagina de contact, click aici.

© 2019 WTC | Toate drepturile rezervate.

Navigation

Social Media