Regulament

Webselt Tipster Championship

Pentru a face parte în mod oficial din comunitatea noastră, vă aducem la cunoștință următoarele:
–  Înregistrarea și activarea unui cont pe webselt.com este complet gratuită !
 
–  Participarea implică și respectarea regulamentelor dedicate fiecărui tip de competiție.
–  Înscrierea la Turneele Premium (cu intrare sau freeroll) necesită un cont Premium sau VIP.
–  Regula
Fair Play” se referă la respectul dvs. pentru competiție și față de ceilalți concurenți.

Fight for Survival

Turneele de tip “fight for survival” se vor desfășura după următoarele reguli :

– Fiecare participant, trebuie să plaseze pentru fiecare rundă din concurs, un bilet cu evenimente sportive, ce urmează să fie disputate în runda respectivă.
– Cota minimă a fiecărui bilet din concurs este de 2.00 !
– Biletele trebuiesc atât postate, cât și decise, până la finalul rundei în curs.** Fiecare rundă începe la ora 00:00 a fiecărei zile de concurs și poate dura maxim 36 de ore
 [24 + 12 (Extra Time)]. Participanții calificați mai departe, ce au avut evenimente care s-au desfășurat în „Extra Time”, riscă să piardă până la 12 ore din timpul alocat următoarei runde.
* Dacă aveți pe bilet evenimente de tip
 DRAW (acestor evenimente li se acordă cotă 1) , iar din cumulul cotelor regăsite pe biletul dvs. nu rezultă o cotă de minim 2.00, în acest caz biletul este nevalid și va rezulta ca fiind REMIZĂ. În acest caz, participarea la următoarea rundă necesită un bilet de cotă minim 4.00 ! (Se aplică doar în cazul biletelor câștigătoare)
** În cazul biletelor în desfășurare, cu evenimente întrerupte din cauze naturale, ce urmează să fie reluate pentru a fi încheiate în mod oficial după închiderea rundei de concurs, aceste bilete rămân în desfășurare și participantului i se acordă șansa de a evolua mai departe în următoarea rundă. Dacă biletul în desfășurare din runda precedentă este pierdut, biletul din următoarea rundă va fi anulat. În cazul în care evenimentul rezultă ca fiind de tip
 DRAW acesta va fi judecat ca și în cazul precendent* 
– Copierea repetată a biletelor, este considerată ca fiind o lipsă de fair play. În cazul în care se găsesc bilete identice, biletul postat primul va fi considerat cel original, iar pentru biletele asemănătoare acestuia, există riscul de a fi anulate. În cazul biletelor cu un singur eveniment, această regulă nu este luată în considerare.

– Biletele pot fi concepute la orice bookmaker ce deține un site care poate fi accesat online, exceptând turneele cu reglementări speciale, unde se stabilește încă din startul competiției, unul sau mai mulți bookmakeri de unde participanții își pot alege evenimentele.
– Câștigătorul turneului, este ultimul participat rămas în competiție.
– Dacă într-o rundă din turneu, se întâmplă ca toți participanții să aibe biletul necâștigător ori nevalid, atunci runda este declarată
 REMIZĂ GENERALĂ  și se va rejuca în runda următoare !

© 2019 WTC | Toate drepturile rezervate.

Navigation

Social Media